Vizeink

Ballonos ásványvíz és ballonos ásványvíz között hatalmas különbség van

 

Miért választják egyre többen a a kiváló minőségű, igen alacsony nátriumtartalmú magyar ballonos természetes ásványvizet?

 

Ha fontos Önnek saját és munkatársai egészsége, akkor biztosan szeretné, hogy nap, mint nap frissen, hatékonyan és egészségesen végezzék munkájukat.

A víz az élet forrása: bolygónk nagy részét víz alkotja és szerveztünk 70 százaléka is víz. Éppen ezért nagyban befolyásolja egészségünket, életminőségünket az, hogy milyen ásványvizet fogyasztunk.

Egy felnőttnek naponta 2- 2,5 liter vizet kell fogyasztania ahhoz, hogy szervezete kellőképpen hidratált legyen, azonban ma még mindig vannak olyanok, akik nem isznak ennyi folyadékot, ásványvizet.

Gondolta volna, hogy ha valaki kevés folyadékot iszik, akkor ez fejfájást, fáradtságot, valamint koncentrációvesztést okozhat? Nem véletlen, hogy munkavédelmi szempontból is alapkövetelmény, hogy az alkalmazottak számára biztosítani kell innivalót.

Ha növelni szeretné munkatársai teljesítményét, akkor igen sokat tehet ez ügyben, ha megfelelő mennyiségű és minőségű ásványvizet fogyasszanak.

 

VÁLASSZON EGÉSZSÉGES VIZEINK KÖZÜL!

 

Érdekelné Önt egy egyszerű, egészséges és környezetbarát megoldás a napi ásványvíz ellátáshoz?

Ha fokozni szeretné saját és munkatársai teljesítményét azzal, hogy biztosítja számukra a megfelelő vízbevitelt, rendeljen tőlünk Primaqua ballonos ásványvizet.

A Vértesi Primaqua természetes ballonos ásványvizet a Vértes hegység lábánál található ásványvízkútból nyerjük, mely környezetvédelmi területen található.

A Vértesi Pimaqua ballonos ásványvíz 300 méter mélységből származik, geológiai kora 11 ezer év, amit szén- karbonát vizsgálat támaszt alá.

Ez a kitűnő ballonos ásványvíz korlátlan mennyiségben fogyasztható, mivel összes ásványi anyag tartalma csupán 635 mg/ liter. Vizsgálatok igazolják, hogy a Primaqua ballonos ásványvíz a legalacsonyabb nátriumtartalmú hazai természetes ásványvíz, így kiérdemelte a Szívbarát Ásványvíz nevet. Ennek az egyedi ballonos ásványvíznek a nátriumtartalma kevesebb, mint 4 mg/liter.

 

Mennyi az optimális vízmennyiség, amit el kell fogyasztania egy felnőttnek?

Ahogy a növény is tönkremegy, ha kampányszerűen locsoljuk egy hétig, aztán hanyagoljuk három hétig, úgy az emberi szervezetnek is folyamatosan kell vizet biztosítani az egészséges működéshez. Reggel meginni 8 pohár vizet, és azt gondolni, hogy fedeztük mára a vízszükségletünket, ez nem túl okos megoldás. Ez mindenki számára érthető. Pedig ettől nem sokkal tér el az a gyakori szokásunk, hogy este sokat iszunk. Ilyenkor sok ember rádöbben, hogy alig ivott valamit, és gyorsan megiszik 1-2 liter vizet. Ez annyira gyakori probléma, hogy egész iparág épült erre: ennek köszönhető, hogy olyan jól eladhatóak a fejfájáscsillapító gyógyszerek.

Kollégái elfáradnak, kimerülnek a munkaidő végére?
Szeretné tudni, hogy miért?

Eltalálta: kevés vizet isznak!

 

Mennyi vizet igyak egy nap?

Létezik egy egyszerű szabály a minimális mennyiség kiszámítására:

0,03 x testsúly-kilogramm.

Ez egy pofonegyszerű képlet, amivel mindenki ki tudja számolni, hogy mennyi vizet kell fogyasztania egy nap. Egy 80 kg-os ember esetében  80 x 0,03=2,4 liter. És ez a minimum.

Ez akkor elegendő az egészséges működéshez, ha nem sportol, és nincs meleg, száraz környezetben.

Nem kell elhinni, hogy a módszer működik. Csak adjon egy esélyt neki, és próbálja ki.

Egy hónapra írja elő a kollégáinak, hogy a testsúlyuknak megfelelő mennyiségű vizet igyanak, és a hónap elteltével kérdezze meg őket a változásokról.

Figyelje meg, hogy kollégái energikusabbak lesznek, és nő a munkaképességük.

Tudom, hogy a módszer olyan egyszerű, mint egy pohár víz, de ebben rejlik az ereje.

Elhiszem, hogy a médiában még nem találkozott ezzel az üzenettel, mert ezt nem támogatja egyetlen lobby sem, de kérdezze meg erről a kérdésről orvosát. Ha nekem nem hisz, neki majd hinni fog!

 

Turbózza fel kollégái teljesítményét szívbarát ásványvízzel!

Amennyiben az Ön cégében ketten dolgoznak, akkor a fenti példánál maradva két 80 kilós embernek napi 4-5 liter vizet kell elfogyasztania ahhoz, hogy javuljon a munkabírásuk. Ez öt napos munkahéttel számolva heti szinten minimum 20 liter víz, azaz egy ballon.

Két ember hetente 20 liter ásványvizet fogyaszt, ha egészségesen él.

Ez alapján Ön is könnyen ki tudja számolni, hogy kollégáinak mennyi vízre van havonta szükségük. Ha elakad, akkor hívja kollégánkat, és szívesen segítünk.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy mihamarabb élvezhesse a Primaqua ásványvíz ízét!

 

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to Ventzke & Partner, internet marketing and House Plans