Vízvonal: +36-30/9-368-458

slider_1
Kattintson és próbálja ki ásványvizes ballonunkat mindössze 1100 forintért!

Ha szeretné környezettudatos, felelős emberként csökkenteni az egyszer használatos petpalack mennyiséget, akkor a ballonos ásványvíz kitűnő választás cége vagy akár családja folyadékszükségletének fedezéséhez!

Petpalack

Ismerős a kép? Ugye Ön is tenni akar a környezetünkért?

Ha szeretné környezettudatos, felelős emberként csökkenteni azt a pillepalack mennyiséget, akkor a ballonos ásványvíz kitűnő választás cége vagy akár családja folyadékszükségletének fedezéséhez!

Mi is végiggondoltuk a folyamatot, hogy a gyártás és a szállítás minden lépése környezetbarát legyen. Ezért is érdemes a Primaqua Ásványvizet választania!

  • ballonokat újratöltjük, így nincs kidobott szemét!
  • a sérült, törött, kopott ballonok sem a kukában végzik, újrahasznosítjuk azokat: darálva, granulátum formájában utak, játszóterek talajába kerülnek
  • kupakokat is gyűjtjük, és társadalmi szervezeteknek adjuk át azokat, akik ezeket leadják, és pénzt kapnak érte. Ezt követően a kupakok is újrahasznosítára kerülnek.
  • a ballonokra kerülő címke karbonsemleges, a Folprint Zöld Nyomda készíti azokat számunkra. Hogy mitől Zöld egy nyomda? Itt elolvashatja (link: https://www.folprintnyomda.hu/Zold-nyomda)
  • működésképtelen vagy öreg vízgépeink egy hulladékkezelő partnerünk műhelyében szétbontásra kerülnek, az alkatrészeket újrahasznosítják, a maradék hulladékot az előírásoknak megfelelően helyben kezelik.
  • Környezetbarát vegyszereket használunk, amelyek 90%-ban lebomlanak a természetben
  • Egyre inkább „zöldül” irodánk is: átálltunk az elektronikus ügyintézésre, csak a törvényi előírások betartáshoz használunk papírt

Védje meg környezetét, rendeljen környezetbarát ásványvizet! Sőt a Primaqua ásványvízzel nem csak környezete, de saját egészsége megóvásáért is sokat tesz!

Megrendelő űrlap

Összes ásványi anyag tartalom: 635 mg/l
Nátrium: <4 mg/l
Kalcium: 88 mg/l
Magnézium: 43,5 mg/l
Hidrogén-karbonát: 458 mg/l
Nitrit-nitrát nem kimutatható.

A víz kezelést nem igényel!