Vízvonal: +36-30/9-368-458

slider_1
Kattintson és próbálja ki ásványvizes ballonunkat
60L mindössze 1100 forintért!

Ha szeretné környezettudatos, felelős emberként csökkenteni az egyszer használatos petpalack mennyiséget, akkor a ballonos ásványvíz kitűnő választás cége vagy akár családja folyadékszükségletének fedezéséhez!

Füredi Ionizált Italok

Lúgos vízzel az egészségért

Az utóbbi években egyre nagyobb teret és hangsúlyt kaptak az ionizált, lúgos vizek. A lúgos víz a hidratáltság javítására, illetve az egészséges emésztés elősegítésére is jótékony hatással van. A lúgos víz segítségével megőrizheti szervezete sav-bázis egyensúlyát, ezzel ellensúlyozva a savak túlsúlyát a szervezetében. Az egészség szempontjából a legfontosabb a vér és a szövetek pH szintje – hogy ez mennyire savas vagy lúgos. A modern életmód és táplálkozás gyakran hozzájárulhat a szervezet savtúlterheléséhez, ami kimerültséget, alacsony energiaszintet és egyéb egészségügyi problémákat eredményezhet.

A normál testműködés során naponta 2-3 liter vizet veszítünk. Nem mindegy, hogy ezt a mennyiséget milyen folyadékkal pótoljuk! Az egészségünknek mindenképp jót tehet, ha a FÜREDI ION kristálytiszta lúgosított vizeit isszuk.

FÜREDI ION® pH9,3

Ionizált víz: lépés az egészségesebb élet felé!

Minden termékünk alapja a szabadalmaztatott eljárással ionizált és többszörösen kezelt ( PI-kezelt, Grander-kezel, magnetizált) víz. A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9,3 önöknek egy nagyon tiszta, egészséges vizet kínál.

Hogyan készül?

Az újonnan kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül, továbbá egyéb más készülékeken történő átfolyatás révén újra rendezi a molekulákat (csökkenti a klaszterek méretét), koncentrálja, ionizálja a jótékony ásványi elemeket, mint a kalcium, magnézium, kálium és extra oxigén molekulákat köt meg. A hagyományos vízben 12-18 molekula alkot egy klasztert, ami túl nagy ahhoz, hogy a sejt közvetlenül felszívhassa. Az ionizált lúgos víz jóval kevesebb molekulából álló klaszterekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtbe jusson.

A lúgos víz oxigéntartalma 2-3-szor magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket.


Próbálja ki! Kérje akár azonnal!

Ionizált ballonos lúgosvíz

Honnan indul a lúgosítás?

Vásárlói visszajelzések, tapasztalataink és a nemzetközi kutatások eredményei alátámasztják, hogy a pH7,1-pH8,9-ig tartományba eső lúgosítás nem változtatja meg számottevően az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.

A fejlesztések eredménye az is, hogy a lúgos kémhatás mellett megmaradt a vízre jellemző érzékszervi tulajdonság vagyis, hogy színtelen, szagtalan, íztelen.

A Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt. is dokumentálta a Füredi ION és OXION egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Tegyen Ön is többet egészségéért, sav-bázis egyensúlyának megőrzéséért, helyreállításáért pH9,3 lúgos ivóvíz fogyasztásával.

Tudja-e Ön, hogy igen sok betegség vezethető vissza szervezetünk elsavasodására, ahogyan Dr. Robert O. Young is kimondja a pH csoda című könyvében, egyetlen betegség létezik: az elsavasodás”, vagyis minden más betegség főleg a szervezetünk elsavasodásából származik.

Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával segít az emberi testet belülről átmosni, tisztítani, és ami nagyon fontos, segíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását, mivel modern életformánk és a nem optimális étkezési szokásaink, ételeink folyamatosan savasítják szervezetünket.

A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, és ami nagyon fontos, hogy a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalékanyagokkal!

FÜREDI OXION® pH9,3 VÍZ

Oxigénes víz, több energia!

A FÜREDI OXION tulajdonságai alapvetően egyezőek a FÜREDI ION pH 9,3 lúgosító itallal, de lényeges eltérés az, hogy a termék hozzáadott plusz oxigént tartalmaz, mely a palack megnyitásakor legalább 40 mg/l. Az egyéb átlagos ivóvizek oxigéntartalma 2-5 mg/l.

Kinek hasznos az extra oxigéntartalom?

Az oxigénnel dúsított Füredi OXION pH9,3 lúgosító italt elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, komoly szellemi teljesítményt igénylőknek, betegségből lábadozóknak ajánljuk.

Az ember táplálék nélkül 2 hónapot, víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes túlélni.


Ne várjon! Próbálja ki már most!

Kérdezzen, rendeljen, írjon nekünk!