Vízvonal: +36-30/9-368-458

slider_1

Prim Café Víz

Egy napindító kávénál kevés dolog van, ami boldogabbá tehetné az embert

Sokan nem gondolnák, azonban nem mindegy, hogy milyen vízzel is készítik el. Kutatások által kimutatták, hogy minőségi, szűrt, lágy, alacsony ásványi anyagú vizekből tisztább, egészségesebb és nem utolsó sorban finomabb kávét készíthetünk.

A vízben lévő só mennyisége és minősége nagy százalékban meghatározza a későbbi elkészített kávé ízvilágát. Más-más sótartalmú vízzel eltérő aromájú terméket készíthetünk. Akármilyen minőségi kávébabból is készítjük, bármilyen professzionális gépet használunk, ha nem megfelelő minőségű és összetételű vizet használunk, nem fogjuk tudni elkészíteni a tökéletes kávét, ehhez pedig érdemes kávévizet használni.

Miért érdemes kávéfőző vizet alkalmazni?

Ha olyan vizet használunk, aminek tökéletes a só összetétele és a ph-ja, a kávébabban lévő aromák könnyebben kioldódnak, emiatt egy finomabb, lágyabb kávét tudunk készíteni.

Eredményeként frissebb, zamatosabb kávét kaphat, amely nem csak egy napindító kötelező elem, hanem egy igazi kulináris élmény lehet a mindennapok számára.

A szűrt kávévíz különlegessége még, hogy kíméli a kávéfőző élettartamát, nincs felesleges kicsapódás, lerakódás, megkíméli a készülékét a rendszeres vízkő-eltávolítástól.

Vértesi Pr1mcafe kávévíz